Реномираното издание Ню Йорк Таймс“ излезе с редакционна статия, в

...
 Реномираното издание Ню Йорк Таймс“ излезе с редакционна статия, в
Коментари Харесай

„Ню Йорк Таймс“ призова Джо Байдън да се оттегли от президентските избори

 

Реномираното издание „ Ню Йорк Таймс “ излезе с публицистична публикация, в която прикани президента на Съединени американски щати Джо Байдън да се отдръпна от конкуренцията за Белия дом.

Представянето на американския президент по време на дебата с Доналд Тръмп беше разказано като пагубно

Продължава бурята от реакции оттатък Океана след телевизионния спор сред Джо Байдън и Доналд Тръмп, определян като „ пагубен “ за сегашния президент.

Действиящ президент на САЩ многократно замръзна, говореше погрешно и губеше мисълта си по време на първия от двата планувани дебата против главния му противник.

 Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 2 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°  Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 2 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°

„ Няма причина партията да рискува стабилността и сигурността на страната, като принуждава гласоподавателите да избират сред минусите на господин Тръмп и тези на г-н Байдън. Твърде огромен залог е просто да се надяваме, че американците ще подценен или ще омаловажат възрастта и немощта на г-н Байдън, които те виждат със личните си очи “, написа нюйоркското издание.

Редакционната публикация беше оповестена два часа след като Байдън пристигна в Ню Йорк за двудневна обиколка за набиране на средства за акцията си.

Каква е процедурата и може ли да е заменен претендентът на демократите?

Според американските медии предизборният екип на президента е прекарал вчерашния ден в телефонни диалози с конгресмени и донори на Демократическата партия, в опит да разсее паниките им.

Байдън към този момент не се отхвърля, само че на протест призна слабото си показване.

„ Знам, че към този момент не съм млад. Не ходя както преди. Не приказвам безпрепятствено, както преди. Не дебатирам толкоз добре. Но знам, че споделям истината. Правя разлика сред вярно и неверно. Знам по какъв начин да правя тази работа. И като милиони американци – знам: когато те съборят на земята, се изправяш “, съобщи президентът. 

Продължи да четеш  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР